کالای صنعتی صفایی

عرضه گیربکس و الکتروموتور صنعتی، انواع الکتروپمپ و ...

کالای صنعتی صفایی

عرضه گیربکس و الکتروموتور صنعتی، انواع الکتروپمپ و ...

الکتروموتورهای AC

الکتروموتورهای AC

الکتروموتور الکتروژن

نسل جدید الکتروموتورهای AC کمپانی Lenze آلمان در سال ۲۰۱۱ نسل جدیدی از الکتروموتورهای AC را روانه بازار نمود. این موتور ها که سری MF نام دارد، دارای چهار قطب و فرکانس نامی ۱۲۰ هرتز می باشد. بنابراین این نسل از موتور ها مخصوص کار با اینورتور طراحی شده اند و دارای سیم پیچ تقویت شده می باشد که اصطلاحا به آنها inverter-optimized  یا inverter duty می گویند.

در گذشته نه چندان دور مهندسی طراح برای کلیه کاربردهایی که به الکتروموتورهای AC نیاز بود عمدتا دو گزینه در اختیار داشتند:

۱- الکتروموتورهای AC نرمال

۲- سروموتورها

بدین خاطر مهندسین حتی برای کاربردهایی که از نظر دینامیکی تنها کمی بالاتر از حد موتورهای AC نرمال بود، می بایست هزینه گزاف سروموتورها را به مجموعه تحمیل می نمودند. اما امروز با ارایه این نسل از موتورهای AC توسط کمپانی Lenze آلمان این فاصله زیاد میان موتورهای AC نرمال و سروموتورها پوشش داده شده است به گونه ای که این موتورها از نظر دینامیکی در مرز سروموتورهای سنگین قرار گرفته اند.

موتورهای AC نسل MF کمپانی Lenze آلمان از نظر ظاهری کاملا مشابه الکتروموتورهای AC نرمال قفسه سنجانی طراحی شده اند اما از نظر سایز پوسته حداقل ۲ سایز نسبت به موتورهای هم توان خود کوچکتر می باشند.

به طور مثال همانطور که در جدول مقایسه فریم سایز موتورهای MF با موتورهای IE1 و IE2 مشخص است، یک موتور ۱.۵KW نسل MF به اندازه یک موتور ۰.۵۵KW نرمال می باشد و یا یک موتور ۲۲KW نسل MF دارای سایز پوسته استاندارد ۱۳۲ بوده که در یک موتور معمولی این فریم سایز مربوط به موتور ۷.۵KW می باشد.

کوچکترین فریم سایز الکتروموتورهای AC دارای مزایای زیر می باشد:

– سبب کوتاه شدن طول اکسل می شود که عامل پایین آمدن اینرسی و در نتیجه سبب بالا رفتن دینامیک موتورها می شود.

– در مقایسه با موتورهای هم توان دارای حجم و وزن پایین تری دارد.

– در صورت نیاز به تجهیزات جانبی مانند ترمز، فن با توجه به کوچک شدن سایز موتور تمامی تجهیزات جانبی کوچک شده است که خود عامل کاهش قیمت می باشد.

– سایز پوسته یکی از عوامل تاثیرگذار درقیمت موتور می باشد که این دسته از موتور در مقایسه با موتورهای هم توان خود قیمت پایین تری دارند.

– به دلیل ۱۲۰ هرتز بودن فرکانس نامی، شما دامنه وسیعتری(۰ تا ۱۲۰هرتز) برای تثبیت سرعت خواهید داشت و این درصورتی است که در موتورهای نرمال این بازه ۰ تا ۵۰ هرتز می باشد.

– براساس استاندارد در کاربردهایی که دور موتور را بیش از یک مقدار مشخص پایین می آورند، استفاده از فن مجزا در پشت موتورها جهت خنک کردن آنها الزامی است. در حالی که در این نسل از موتورها با توجه به فرکانس نام ۱۲۰ هرتز و چهار قطبی بودن دور نامی آنها ۳۵۰۰ دور در دقیقه خواهد بود و در بسیاری از موارد به فن مجزا نیاز نمی باشد.

استفاده از موتور MF در چه مواردی توصیه می شود؟

– شرط لازم برای استفاده از موتورهای MF این است که سیستم حتما با اینورتر راه اندازی می شود و کار می کند.

– مواردی که دینامیک بالا نیاز داشته باشیم.

– مواردی که تغییر دور مداوم و بارهای نسبی در سیستم وجود دارد.

کالای صنعتی گیربکس صنعتی گیربکس صنعتی چینی الکتروموتور الکتروموتور چینی الکتروژن نمایندگی الکتروژن

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد